T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
AMASYA / MERKEZ - Serdar Zeren Ortaokulu

Hami KOYUNCU - Okul Müdürü

 

27 Mayıs 1973 yılında Amasya Suluova´da doğdu. İlkokulu Mehmet Bilgili İlkokulunda, ortaokul ve liseyi Suluova Lisesinde tamamladı. Gazi Üniversitesi Ankara Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünden 1996 yılında mezun oldu. Aynı yıl Isparta Sütçüler ilçesi Kasımlar İlköğretim Okulunda göreve başladı. Askerlik görevini asker öğretmen olarak Batman Vali Zeki Şanal İlköğretim Okulunda yaptı. Sonrasında Kasımlar İlköğretim Okulu, Sücüllü Şehit Süleyman Kalkan İlköğretim Okulu ve Amasya Suluova Atatürk İlköğretim Okulunda sınıf öğretmenliği yaptı.

2008 yılında Amasya Merkez Müftü Mehmed Tevfik İlköğretim Okuluna müdür yardımcısı olarak atandı. 2016 yılına kadar Müftü Mehmed Tevfik İlköğretim Okulunda müdür yardımcılığı görevini yürüttü. 2016-2017 eğitim öğretim yılında Amasya Abdurrahman Kamil Ortaokulunda Sosyal Bilgiler öğretmenliği yaptı.

 15 Eylül 2017 tarihinde Şehit Hüseyin Hatipoğlu İmam Hatip Ortaokuluna okul müdürü olarak atanan Hami KOYUNCU 21 Haziran 2022 tarihinde Serdar Zeren Ortaokuluna atanmış olup evli ve dört çocuk babasıdır.